preskoči na sadržaj
Kutak za učenike

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragi maturante/ draga maturantice,

Pozivamo Vas na sudjelovanje u istraživanju čiji je cilj bolje razumijevanje kvalitete partnerskih odnosa u vezama mladih. Zanima nas kako su neki drugi čimbenici, poput stavova te odnosa u obitelji povezani s kvalitetom partnerskih odnosa u vezama mladih osoba.

Budući da je Vaše trenutačno životno razdoblje prožeto nizom izazova i donošenjem različitih odluka koje se tiču Vašeg života nakon završetka srednje škole izrazito nam je važno čuti baš Vaše mišljenje o ovoj temi istraživanja. Vaša iskustva i razmišljanja mogu biti osnova za stvaranje učinkovitijih i inovativnijih preventivnih i edukativnih programa.

Sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti dobrovoljno i anonimno (ne bilježe se IP adrese niti se traži bilo koji drugi identifikacijski podatak), a za ispunjavanje upitnika potrebno je izdvojiti približno 10 minuta. Svi podaci koji se prikupe bit će korišteni isključivo u znanstvene svrhe.

Online upitniku možete pristupiti klikom na ovaj link:        


http://limesurvey.srce.hr/813418?lang=hr

U slučaju da ne stignete upitnik ispuniti odjednom, možete prekinuti unos, otići sa stranice ankete, te se vratiti ispunjavanju kasnije putem linka kojim ste pristupili upitniku.

Ukoliko imate pitanja ili želite biti obaviješteni o rezultatima istraživanja, možete nas kontaktirati putem sljedeće e-mail adrese: valentina.kozjak@gmail.com.

Zahvaljujemo Vam se na sudjelovanju!

Studentice diplomskog studija socijalnog rada

 
 
 
 
Dragi učenici, dobro došli u vaš kutak Obrtničke škole za osobne usluge Zagreb!
 
Zadaća za kozmetičare:
TražilicaPitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Anketa
Navedi razlog upisa u ovu školu:

Oglasna ploča

 

VAŽNE POVEZNICE

preskoči na navigaciju