preskoči na sadržaj
Roditeljima - svima
Upitnik o interesu učenika srednjih škola za obrazovanje na jeziku i pismu nacionalnih manjina
Dragi roditelji,

pravo za odgoj i obrazovanje na svom jeziku i pismu pripadnici nacionalnih manjina ostvaruju u skladu s Ustavom Republike Hrvatske, Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina te Zakonom o odgoju i obrazovanju na jeziku i pismu nacionalnih manjina. Pripadnici nacionalnih manjina imaju mogućnost obrazovati se na materinskom jeziku na svim stupnjevima obrazovanja od predškolskog do visokoškolskog.

Koordinacija vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba ovim putem traži provođenje upoznavanja učenika i roditelja s mogućnošću pohađanja nastave na jeziku nacionalnih manjina po modelu C. Trenutno se u Zagrebu nastava provodi na 3 jezika sa mogućnosti poširenja .

Nastava po navedenom modelu nije isključivo namijenjena pripadnicima nacionalnih manjina, mogu je pohađati i ostali učenici srednjih  škola.

Uz već pripremljeni Upitnik (preuzmite ga klikom, isprintajte i ispunite), škola provodi  upoznavanje učenika, a roditelji daju suglasnost svojim potpisom odnosno potpisuju Upitnik. 

Upitnike,  tj. rezultate škola proslijeđuje uredu Koordinacije vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba, koji po primitku dostavlja dotičnim manjinskim institucijama (Vijeća i Predstavnici nacionalnih manjina). Vijeće/Predstavnik na temelju tih rezultata ima zadaću preuzeti svu daljnju organizaciju.

MOLIMO RODITELJE KOJI SU ZAINTERESIRANI ZA GORE NAVEDENO, DA ISPUNE UPITNIK TE PREDAJU (osobno ili po djetetu) U PEDAGOŠKU SLUŽBU.

objavila: Iva Kovačević,28.9.2017.
 
___________________________________________________________________
 
 
 
 
Dragi roditelji, dobro došli u Vaš kutak Obrtničke škole za osobne usluge Zagreb!

   

 

Dopis za roditelje učenika prvih razreda.

Letak podružnice Obiteljskog centra za roditelje i djecu - BESPLATNE usluge individualnog, bračnog, partnerskog, roditeljskog, obiteljskog savjetovanja te obiteljske medijacije (više o radu Centra u priloženom letku) LETAK Podruznice Obiteljski centar.pdf
 POSTOVANI RODITELJI (SKRBNICI).doc
 Upitnik srednje skole.doc

TražilicaPitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Kalendar
« Siječanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Anketa
Navedi razlog upisa u ovu školu:

Oglasna ploča

 

VAŽNE POVEZNICE

preskoči na navigaciju